Bongaa GO21 Nokia Arenalla!

Nokia Arenasta on lyhyessä ajassa tullut tamperelaisen urheilu-, viihde- ja tapahtumatoiminnan kiistaton ykkönen. Samaa edelläkävijän asemaa tavoittelee myös GO21 – tuleehan se valmistuttuaan tarjoamaan modernia ja sertifioitua toimitilaa Mansen parhaalla paikalla.

Haluamme olla osa Nokia Arenan menestystarinaa, ja siksi voit nyt bongata GO21:n jääkiekkokaukalon laitamainoksissa Tapparan kotiotteluissa jääkiekon SM-liigassa.

Nokia Arenaa ja GO21:stä yhdistää paitsi kunnianhimoisuus, myös erinomainen sijainti Tampereen keskustassa – Mansen parhaalla paikalla. Saavutpa jalan, junalla, bussilla tai ratikalla, olet aina vain pienen hyppäyksen päässä pääovelta.

G021:een valmistuu lisäksi parkkitilaa niin autoille kuin polkupyörillekin. Parkkihalli on vuokralaisten käytössä luonnollisesti myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin. Voit siis huoletta ajaa autosi parkkiin, tarvittaessa jättää sähköautosi latautumaan ja siirtyä Nokia Arenalle viihtymään. Matkaa kertyy noin kilometri, mikä verkkaisestikin kävellen taittuu 10 minuutissa.

Jaa tämä artikkeli: